Enschede coaching

In Enschede is Mars4Coaching nu van start gegaan. Nieuw in Twente en zeker in Enschede is deze manier van coaching. Door de goede klik die iedere cliënt met de coach zal ervaren zullen er veel inzichten komen. Inzichten waardoor een coaching sessie in Enschede, op korte termijn veel resultaat zal brengen. Uiteraard zal Jeroen Mars, eigenaar en coach, therapeut, ook buiten Enschede werkzaam zijn. Afstand is geen probleem we zijn er tenslotte om bruggen te slaan. Deze vorm van coaching heet Polyenergetische coaching. Polyenergetica is de Academie waar Jeroen Mars 3 jaar gestudeerd heeft. Deze opleiding voor coaches en therapeuten is uniek in Nederland en bestaat al sinds 1994. Op korte termijn veel bereiken en keuzes durven maken = waar Polyenergetica voor staat.

Er zijn inmiddels veel coaches, waardoor er op tal van persoonlijke maar ook bedrijfsvlakken vooruitgang wordt geboekt.

Nu Mars4Coaching zijn deuren in Enschede geopend heeft zal coaching nooit meer het zelfde zijn. Deze nieuwe geweldige vorm van begeleiding zal zich vanuit Enschede uitbreiden, totdat heel Nederland met Polyenergetica kennis heeft gemaakt.

Er zijn inmiddels in alle gedeelten van Nederland al Polyenergeten, echter veel bekendheid is er helaas nog niet. Daar komt nu zeker verandering in.

Jeroen Mars is een Enthousiaste en Positief ingestelde man waarbij ieder gesprek mogelijk is. Een sessie met Jeroen Mars zal voelen als warm bad, thuis komen dus.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten