Groepen, teams en bedrijven

Bedrijven, verenigingen en teams in Twente/Enschede, krijgen met foto 2Mars4Coaching de unieke kans een gezonder organisatie te creëren.
Coaching een veel gehoorde kreet, echter Polyenergetische Coaching maakt het verschil. Niet alleen communicatief maar tevens nlp technieken en systemisch werken maken onderdeel uit van de manier van organisatie coaching door Mars4Coaching. 2015 wordt het jaar dat uw organisatie de mogelijkheid kan grijpen een eerste stap te zetten en contact op te nemen met Mars4Coaching. De openheid, menselijkheid en duidelijkheid waar Jeroen Mars bekend om staat, zullen velen in uw organisatie enorm aanspreken. Vanuit ervaringsdeskundigheid zal Jeroen Mars tevens de mensen op de werkvloer inspireren meet te denken voor oplossingen en de verandering aan durven gaan. Vooral in deze tijden niet meer vast blijven zitten in oude patronen.
Trainingen als: SAMENWERKEN & ONS EGO EN ONBEGRIP & MIJN ORGANISATIE,
zullen een uitkomst blijken voor iedere organisatie. Trainingen op maat gemaakt behoren echter ook tot de mogelijkheden. Heeft u een thema, dan verzorgt Mars4Coaching een passende training/workshop.

Voor meer info: Mars4Coaching

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>